Bitrac
FI EN RU
 
Yritys    

Palvelut

    Omistaja-yrittäjä     Suositukset     Referenssejä     Valokuvia     Yhteydenotto
 
 

Yli 30 vuoden kokemus

 
 

Suositukset

 SUOSITUS

Emeritapuhemies, filosofian lisensiaatti Riitta Uosukainen


SUOSITUS

Suomen Pankin tutkimusosasto on jo kymmenen vuoden ajan tehnyt tiivistä koulutusyhteistyötä Venäjän keskuspankin kanssa. Vuosien mittaan kymmenet ja taas kymmenet venäläiset asiantuntijat ovat perehtyneet rahapolitiikan ja rahoitusmarkkinoiden kysymyksiin Suomen Pankin järjestämissä erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Tämä työ ei olisi voinut onnistua ilman korkeatasoisia tulkkaus- ja käännöspalveluja, jotka pystyvät hoitamaan vaativankin taloudellisen terminologian. Ja kun kysymys on ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, tulkin ystävällinen ja sympaattinen ote on yhtä tärkeä osa ammattitaitoa kuin kova kielitaito. Kaikkea tätä olemme saaneet Bitracilta. Haluaisinkin kiittää Marja-Leena Pengermää ja Bitrac Oy:tä erittäin joustavasta, osaavasta ja ystävällisestä palvelusta vuosien varrella ja toivotan parasta menestystä myös jatkossa.

Suomen Pankki
Juha Tarkka, valt. tri
Suomen Pankin johtokunnan neuvonantaja


SUOSITUS

Toimiessani Neste Oy:n pääjohtajana suuri osa ulkomaisista liikekontakteistamme suuntautui Neuvostoliittoon ja Venäjälle, ostihan yhtiö esimerkiksi raakaöljyä ja maakaasua Venäjältä sekä osallistui useisiin merkittäviin öljyn ja kaasuntuotantoprojekteihin. Myös Venäjällä toimivat huoltoasemaverkosto ja öljytuoteterminaali lisäsivät Nesteen Venäjän toimintojen kokonaisvolyymia.

Tärkeä osa liikeneuvottelujen onnistumista on ammattitaitoinen tulkki. Kokemukseni yhteistyöstä filosofian maisteri Marja-Leena Pengermän kanssa karttui Nesteen pääjohtajana toimiessani noin 10 vuoden ajalta. Rouva Pengermä toimi tulkkina hyvin moninaisissa tilaisuuksissa: neuvotteluissamme venäläisten öljy-yhtiöiden pääjohtajien, Venäjän johtavien poliitikkojen ja virkamiesten kanssa sekä eri osissa Venäjää että Suomessa. Näissä tilaisuuksissa hänen erinomaisesta Venäjän ja venäläisen mentaliteetin tuntemuksestaan oli paljon hyötyä. Hän myös usein tulkkasi suuret, usean sadan hengen edustus- ja juhlatilaisuudet, joissa hänen luonteva esiintymiskykynsä oli edukseen.

Marja-Leena Pengermän omistama käännöstoimisto Bitrac Oy käänsi yhtiömme kirjeenvaihtoa, Nesteen esitteitä, sopimuksia sekä erilaisia projektiasiakirjoja, vaativat tekniset selostukset mukaan lukien. Saatoimme aina luottaa siihen, että myös käännökset olivat virheettömiä ja korkeatasoisia.

Voin mielelläni suositella Marja-Leena Pengermän ja Bitrac Oy:n palveluja.

Jaakko Ihamuotila
Vuorineuvos

 
Ota yhteyttä

Bitrac Oy
Puhelin: +358-9-804 11 55
Fax: +358-9-804 11 66
GSM: +358-400-442767
Email: info@bitrac.fi
Osoite: Koronakuja 6 A 3, 02210 Espoo

Netello.fi